Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgieten vinden in mijn omgeving

Ik had een bedrijf nodig die nog werkte met spuitgieten. het hele concept voor een product lag al bij mij op de plank. Maar al voor een langere tijd kon ik maar geen spuitgieten vinden of een bedrijf die deze ter beschikking stelde. Uiteindelijk had ik een bedrijf gevonden die mij verder wilde helpen om mijn product te ontwikkelen en te maken met spuitgieten. Want ze zagen dat mijn product nog niet volledig klaar was voor productie. Dus daar wilden ze graag helpen.

Een bedrijf die ook met spuitgieten werkte

Het bedrijf HSV TMP, die ook werkt met spuitgieten, was het bedrijf wat mij heeft aangeboden om langs te komen met het concept van mijn idee. Dit leek mij prima en ben daar heen gegaan om te kijken of zij mij verder konden helpen. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat ze veel ervaring hadden met zulke situaties en dat ze mijn product zeker verder wilden ontwikkelen maar wel met mijn input erbij. Dit vond ik fijn om te horen en daarom ben ik hiermee akkoord gegaan. Nu hoopte ik dat ze mijn product next level kunnen brengen en dat mijn product eindelijk fysiek zou worden gemaakt.

Een mooi product neergezet

Na een lange periode van ontwikkelen en overleggen met de mensen van HSV TMP, zijn we eindelijk op het punt gekomen waar we de productie van het product mogen starten. Het is helemaal uitgewerkt en er konden nu producten worden gemaakt. Zelf mocht ik erbij zijn toen ze het productieproces van mijn product zouden starten en dat was een unieke ervaring om mee te maken. Na een half uur had ik er het eerste exemplaar in mijn hand en het was erg onrealistisch om het te voelen. Ik ben HSV TMP erg dankbaar voor de goede samenwerking en dat ze mijn product zo goed hebben gemaakt.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten die HSV TMP kan maken voor u? Of wilt u even op gesprek komen om te kijken naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de website van HSV TMP voor meer informatie over het bedrijf.