Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpui

Door het plaatsen van schuifpuien heeft ons huis een ware transformatie ondergaan. Gezien de huidige situatie op de huizenmarkt, is het voor ons totaal zinloos om ook maar te denken aan verhuizen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er geen nacht van wakker lig dat we financieel gezien niet in staat zijn om in deze tijden een ander huis te kunnen kopen. Soms moet je beseffen dat je gelukkig moet zijn met wat je hebt. Ik en mijn vrouw hebben allebei een goede baan, we zijn in goede gezondheid en we hebben leuke mensen om ons heen. Het leven is prima zo, dan maar geen nieuw huis, zo denk ik. Omdat we geen nieuw huis kunnen kopen,besloten we om ons huidige huis te veraangenamen. Wanneer je een dergelijk besluit neemt, dan kan je alle kanten op. Het is helemaal makkelijk als je wederhelft het dan ook met je eens is. De meeste mensen gaan bij een verbouwing voor de keuken of voor de badkamer. De keuken en de badkamer moeten vooral functioneel zijn in mijn optiek. De woonkamer daarentegen, waar je ‘s-avonds of in het weekend ontspant, moet sfeervol en ruimtelijk aanvoelen. Hier viel nog wel wat te verbeteren. De verbinding met onze achtertuin bestond bij ons enkel uit een muur met daarin een raam en een deur. De muur was gelukkig geen draagmuur dus deze hebben we eruit laten slopen en laten vervangen door schuifpuien. Dankzij deze schuifpuien is binnen nu verbonden met buiten.

Schuifpuien brengen licht

De schuifpuien brengen ontzettend veel licht, en het is nu alsof de woonkamer met de tuin verbonden is. Dat geeft het huis een heel erg ruimtelijk gevoel. Ik had wel zo mijn twijfels bij de claim dat schuifpuien een isolerende werking hebben, en dus ook je rekening verlagen. Afgelopen winter is gebleken dat de rekening inderdaad naar beneden is gegaan. De schuifpuien zijn geplaatst door de Firma Schipper uit Ede.

Schipper Ede

Na enige verkenning op de markt besloten we om de schuifpuien te laten plaatsen door de firma Schipper uit Ede. Na telefonisch contact en een bezoek aan de showroom waren we er al snel uit. Het voelde gewoon goed. De schuifpuien werken verademend, en zijn een echte verbetering te noemen. Netjes volgens de afspraak en zonder rommel achter te laten heeft Schipper de schuifpuien binnen een dag geplaatst.

Bekijk de schuifpuien op https://schipper-ede.nl/schuifpuien/.

Related Posts

Begeleiding van uw interieurprojecten door GRIP

Schréder bedrijfshalverlichting

Een mooie Polderscooter