Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schréder bedrijfshalverlichting

De bedrijfshalverlichting van Schréder biedt betere werkomgevingen. Verlichting is belangrijk wanneer u kijkt naar arbeidsproductiviteit en veiligheid. Beter licht, betekent meer zicht en dat betekent dat mensen veiliger kunnen werken en sneller. Daarnaast zorgt beter licht ervoor dat mensen minder fouten maken in hun werk.

Veilige werkomgeving met Schréder

Met de verlichting van Schréder zorgt u voor een veilige werkomgeving. Vooral industriële omgevingen hebben veel baat bij goede verlichting. Wanneer er namelijk sprake is van interactie tussen mensen en machines, is het belangrijk om goed te zien wat u doet. Het dragen van een veiligheidshelm, -hesje en -schoenen is inmiddels verplicht, maar er kunnen nog grote slagen worden gemaakt op het gebied van veilig licht. Met onze verlichting zorgt u voor een veilige werkomgeving. Doordat wij voortdurend investeren in nieuwe kennis om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technologische ontwikkelingen, kunnen wij de beste lichtoplossingen aanbieden. Zo maken wij gebruik van LED verlichting. Deze verlichting zorgt voor visuele nauwkeurigheid in uw werkomgeving. Zo kunt u alles duidelijk zien en veilig door de ruimte heen beweging.

Zuinige verlichting

Wij zorgen niet alleen voor veilige verlichting, maar ook voor zuinige verlichting. Onze verlichtingsoplossingen kunnen energiekosten en koolstofemissies zelfs tot maximaal 80% verminderen. Dit doen wij door de integratie van LED verlichting. LEDs hebben een langere levensduur, waardoor de verlichting langere tijd kan blijven hangen en de kosten drastisch verminderen. De energiebesparing die de LED verlichting oplevert is daarnaast ook goed voor het milieu. Veel bedrijven hebben tegenwoordig duurzaamheidsdoelstellingen opgesteld. Onze LEDs dragen direct bij aan deze doelstellingen, door de koolstofemissies te verminderen. Het is bij ons ook mogelijk om verlichting te laten werken met bewegingscensoren. Op die manier brandt het licht alleen wanneer er iemand aanwezig is. Dit bespaart niet alleen kosten, maar is opnieuw beter voor het milieu.

Over ons

Wij nemen verlichting al meer dan 40 jaar serieus. Deskundigheid, passie, innovatie en duurzaamheid drijven onze 2600 werknemers om de kracht van licht te gebruiken om de veiligheid en welzijn van iedereen te vergroten. Kijk voor al onze mogelijkheden op de website. Hier vindt u ook onze contactgegevens.