Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

schijfrem slot

Je kunt een scooter met heel veel accessoires uitbreiden, er is één accessoire waar je zeker niet op moet bezuinigen; een goed slot. Met een schijfrem slot haal je een betrouwbaar type slot in huis die ook nog eenvoudig is in gebruik. Er is volop keuze, zoveel dat je wellicht door de sloten de sleutel niet meer ziet… Dit zijn de zaken waar je rekening mee moet houden voor aanschaf van een schijfrem slot:

 

Let op de maat

Veel schijfrem sloten hebben een maat van pakweg 5mm, sommige wat groter, sommige wat kleiner. Zorg dat jouw scooter voldoende ruimte biedt voor bevestiging van het schijfrem slot. Controleer de handleiding van de scooter of vraag het even na bij de webshop.

 

Meer sterren, meer bescherming

ART is een onafhankelijk keurmerk voor sloten. Niet elk schijfrem slot heeft een ART rating, dat is namelijk niet verplicht. Wanneer een schijfrem slot voorzien is van een ART keurmerk betekent meer sterren, meer beveiliging. Een ART 4 schijfrem slot is van zeer hoge kwaliteit.

 

Een schijfrem slot met Decibel?

Jazeker, je kunt een schijfrem slot kopen met alarmsysteem, daarmee schrik je elke scooterdief geheid af. Met een alarm op het schijfrem slot hoef je niet te investeren in een scooter alarm, daar spaar je veel kosten mee, toch wordt jouw scooter optimaal beschermd!

 

Met of zonder kabel

Net zoals je hoofdtelefoon kun je ook een schijfrem slot kopen met en zonder kabel. Deze reminder cable zorgt ervoor dat je altijd je scooter ontgrendeld voor je gaat rijden. Wanneer je vergeetachtig bent is dat een heel slimme optie om erbij te nemen.

 

Veel schijfrem sloten worden geleverd met een handig draagtasje. Een schijfrem slot is namelijk heel compact en neemt weinig ruimte in. Met een zakje bescherm je het slot en je voorkomt viezigheid. Een slot is van groot belang voor jouw scooter, ook voor de verzekering. Met een schijfrem slot staat jouw scooter veilig, en dat geeft wel een prettig gevoel!

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/sloten/

Related Posts

Een ongeluk zit letterlijk in een klein hoekje

Voor je mond zorgen

Kies ook voor het gemak van een snelbouw container!