Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte Utrecht bij Opslagman

Op zoek naar een opslagruimte in Utrecht? Een opslagruimte is de ideale snelle oplossing voor als u met te veel spullen zit opgescheept maar deze niet weg wilt doen. Want die ene verzameling, die waardevolle spullen of uw auto kunnen natuurlijk niet zomaar weg. Bewaar uw spullen dan ook goed door ze op een veilige en handige plek te stallen, een opslagruimte. Wij van Opslagman bieden waar u naar op zoek bent. Via onze website kunt u onze opslagruimtes bekijken. Wij hebben opslagruimtes in Utrecht, maar ook in andere gebieden zoals in Amerongen, Veenendaal en Diemen.

Veilig, verwarmde en droge opslagruimte Utrecht

Uw opslagruimte in Utrecht wordt door ons uiteraard veilig, verwarmd en droog gehouden. Dit voorkomt een hoop narigheid die u niet wilt. U kunt uw opslagruimte de hele dag en nacht door bezoeken, zeven dagen per week. Zo kunt u altijd bij uw spullen komen. Ook kunt u gratis van onze lift gebruik maken om uw spullen te vervoeren. Passen uw spullen niet in uw opslagruimte? Ruil deze dan makkelijk in voor een grotere. Of voor een kleinere als u juist te veel ruimte over heeft. Onze opslagruimtes in Utrecht liggen allemaal bij elkaar op een zeer centrale locatie die makkelijk bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als de auto. Dit is namelijk de Elektronweg in Utrecht, zeer makkelijk te bereiken vanuit de gehele omgeving van Utrecht. Deze opslagruimtes hebben verschillende afmetingen en daarmee ook verschillende tarieven. Je kunt kiezen voor een opslagruimte tussen de drie kubieke meter en de zesenzestig kubieke meter. De prijzen zijn vanaf 29 euro per maand, een koopje toch? Daarnaast kunt u dagelijks opzeggen als de opslagruimte u toch niet bevalt of als u deze niet meer nodig heeft. 

Ons bedrijf

Wij van de Opslagman hebben al jaren ervaring in het verhuren van opslagruimtes en zijn dan ook dé plek om uw opslagruimte te regelen. Het bedrijf is vanuit een vastgoedbedrijf geëvalueerd in een bedrijf in opslagruimtes, wij weten hier dus werkelijk alles over. Onze klantentevredenheid vinden wij het allerbelangrijkst en dit ziet u terug in onze reviews. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze site.