Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam?

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam gaat eenvoudig, makkelijk en snel! Gaat u verbouwen, verhuizen of staan er gewoon wat meubels, spulletjes of andere dingen in de weg? Bent u een online webshop begonnen en begint deze steeds groter te worden, dat u uw voorraad niet meer veilig op kan slaan? Reden genoeg om een beveiligde en droge opslagruimte te huren bij Opslagman. Sinds kort hebben wij een nieuwe locatie in Diemen geopend. In een mum van tijd bent u vanuit Amsterdam bij uw opslagruimte. 

Bij Opslagman huurt u een opslagruimte in Amsterdam

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam doet u bij Opslagman. Of het nu gaat voor een tijdelijke opslagruimte of voor een langere periode, bij ons kunt u altijd terecht tegen vaste lage prijzen. En dat is niet het enigste voordeel wat u bij ons krijgt. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus er zijn geen kleine lettertjes waar u rekening mee moet houden, dus geen onverwachte kosten bij ons. En dit is nog niet alles. Bij ons kunt u namelijk gratis de opslagruimte annuleren. Door onverwachte omstandigheden komt het soms voor dat de opslagruimte niet meer nodig blijkt te zijn. Dan is het wel zo fijn dat deze kosteloos geannuleerd kan worden, zonder extra rompslomp. Ook het opzeggen van de box gaat heel eenvoudig en snel. U kunt maandelijks uw box opzeggen.

Meer dan 18 jaar ervaring in de verhuur van opslagruimtes

Opslagman verhuurt als familiebedrijf al meer dan 18 jaar opslagruimtes aan particulieren en bedrijven. De integriteit die wij als bedrijf uitstralen zorgt ervoor dat onze klanten graag met ons samenwerken. De verhuur wordt online geregeld. Dit kan heel eenvoudig en snel via onze website. U vult al uw wensen in en wij zorgen dat er voor dat u binnen één werkdag gebruik kunt maken van één van onze opslagruimtes. Heeft u vragen, u kunt altijd bij ons terecht? Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 uur en 21.00 uur. Met al uw vragen en problemen kunt u bij onze medewerkers terecht. Zij beantwoorden al uw vragen met liefde en sturen u niet van het kastje naar de muur, maar krijgt u een eerlijk antwoord.