Yenisebat

LED E27 Lampen voor algemene verlichting

Witte en gekleurde LED E27 Lampen ontworpen voor algemene verlichting toepassingen.

LED E27 Lampen voor algemene verlichting

Deze algemene verlichting LED E27 LAMPEN portfolio omvat het hele spectrum van de lumen pakketten voor witte en gekleurde LED E27 Lampen. Van de lage / mid vermogen DURIS klasse LED E27 LAMPEN, over de populaire high power OSLON pakketten, tot ultra high power multichip packages je een geschikte LED E27 LAMPEN vinden voor elke verlichting applicatie.

 

LED E27 Lampen zijn klein, duurzaam en hebben weinig macht, zodat ze worden gebruikt in draagbare apparaten zoals zaklampen. LED E27 LAMPEN stroboscopisch licht of camera flitsers werken op een veilige, lage spanning, in plaats van de meer dan 250 volt vaak gevonden in xenon-flitslamp gebaseerde verlichtingsoplossingen. Dit is bijzonder nuttig bij camera’s op mobiele telefoons, waar de ruimte schaars is en omvangrijke voltage verhogen schakelingen ongewenst.

LED E27 Lampens worden gebruikt voor infrarood verlichting in nachtzicht gebruik met inbegrip van beveiligingscamera’s. Een ring van LED E27 Lampen rond een videocamera, gericht naar voren in een retroreflecterende achtergrond, laat chroma keying in videoproducties.

 

LED LAMPEN E27 te gebruiken voor mijnwerkers, om zicht in mijnen vergroten

LED E27 Lampen worden gebruikt in de mijnbouw, zoals cap lampen om licht te geven voor de mijnbouw. Er is onderzoek gedaan naar het verbeteren van LED E27 Lampen voor de mijnbouw, om verblinding te verminderen en om de verlichting te verhogen, waardoor de kans op letsel voor de mijnwerkers.

LED E27 Lampen worden nu vaak gebruikt in alle marktgebieden van commerciële tot thuisgebruik: standaard verlichting, AV, toneel, theater, architectuur en openbare installaties, en waar kunstlicht wordt gebruikt.

LED E27 Lampen worden steeds vaker gebruikt in de medische en educatieve toepassingen, bijvoorbeeld als de stemming verbeteren en nieuwe technologieën zoals AmBX, het benutten van LED E27 LAMPEN veelzijdigheid. NASA heeft zelfs gesponsord onderzoek voor het gebruik van LED E27 Lampen de gezondheid te bevorderen voor de astronauten.

https://www.leds-depot.be/