Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mooie Polderscooter

Een tijdje geleden ben ik bij Polderscooter naar binnen gegaan, want is was gewoon benieuwd wat ze hier allemaal in het assortiment hebben en hoe de prijzen zich verhouden tot wat ik gewend ben van concurrenten van hen. Ik zal met de deur in huis vallen door te zeggen dat op beide vlakken ze me heel erg meevielen, Polderscooter heeft echt alles wat je zoekt. Het maakt niet uit hoeveel je te besteden hebt of welk type scooter je zoekt, bij Polderscooter ben je op het juiste adres. Ze richten zich op uiteenlopende doelgroepen en hierbij komt dat ze al jaren ervaring hebben in de branche dus kennis van zaken hebben om jou te voorzien van het advies wat je nodig hebt.

Mijn bezoek aan Polderscooter

Vorige week ben ik voor het eerste naar binnen gegaan bij Polderscooter, puur uit interesse. Een echte scooter liefhebber ben ik niet, maar ik hoorde zoveel positiefs dat mijn interesse mij meebracht. Direct bij aanvang werd ik ontvangen door een medewerker die mij vroeg waarnaar ik op zoek was. Met mijn beperkte kennis had ik hier geen antwoord op. Vervolgens liepen we samen door de showroom van Polderscooter om de behoefte te bepalen. Na een kwartiertje ongeveer wisten we precies wat mijn smaak was en wat ik wilde hebben. Ik heb niet direct iets gekocht bij Polderscooter, maar ik ga snel weer een keer terug, want ik ben erg te spreken over de service die ik heb ontvangen en daarnaast viel zowel het aanbod als de prijs niet tegen!

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd geraakt naar wat Polderscooter allemaal in het assortiment heeft? Neem dan snel een kijkje op de website van hen en als je tijd over hebt is mijn advies om de vestiging te bezoeken om eens polshoogte te nemen en te bepalen of het een winkel is die jouw vertrouwen wekt. Op deze manier kom je er immers het snelst achter en weet je of je bij Polderscooter moet zijn voor de scooter of dat je bij nader inzien toch liever elders verder kijkt. Dus twijfel niet langer en ga snel eens langs!