Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een bijzondere rondreis door Israël

Voor een bijzondere christelijke rondreis door Israël kunt u bij Israël Idoed terecht. Israël Idoed is een reisorganisatie die reizen aanbiedt met als doel de deelnemers te bemoedigen en dichter bij het land van de Bijbel te brengen. Het woord Idoed betekent dan ook niet voor niks “bemoedigend”.   

Rondreis Israël in alle seizoenen

Iedere rondreis door Israël is natuurlijk bijzonder. Maar wist u dat in de rondreizen van Israël Idoed per seizoen weer andere bezienswaardigheden centraal staan? Bij Israël Idoed hebben ze de reizen per seizoen geordend zodat u precies ziet wat wanneer te zien is. Kiest u bijvoorbeeld voor een rondreis door Israël in het voorjaar dan ziet u de natuur in Israël op zijn mooist. U zult versteld staan van de geuren en kleuren van alle prachtige bloemen die dan volop in bloei staan. Deze reis leidt door de veelzijdige natuur van Israël. Ook ruikt en proeft u wilde planten en zal u getuige zijn van de grote vogeltrek. Deze reis staat volledig in het teken van de natuur. Een reis in de zomer zal u brengen naar het meer van Galilea en u bezoekt veel bekende Bijbelse plaatsen. In het najaar kunt u kiezen voor een reis van Auschwitz naar Israël. Een zeer indrukwekkende reis die u van het verleden naar het heden zal brengen. Tot slot zijn er nog de winter reizen. Wat is er heerlijker dan de donkere wintermaanden rondbrengen in het warme en mooie Israël? Deze reis staat in het teken van bemoedigen in het Hartland van Israël. Zo ziet u dat welk seizoen u ook kiest, ieder seizoen zijn eigen charme heeft.

Waarom een rondreis Israël met Israël Idoed

Israël Idoed is een christelijke reisorganisatie waar u voor een bijzondere rondreis in Israël terecht kunt. De schoonheid van Israël, de verwondering over Gods wegen en de vreugde van het reizen met elkaar maakt iedere rondreis van Israël Idoed een unieke en onvergetelijke ervaring. Israël Idoed werkt nauw samen met mensen in Nederland en in Israël. Mensen met hart voor en kennis van de cultuur van het land. Dit alles maakt een rondreis door Israël met Israël Idoed met recht een unieke ervaring met een diepe beleving.

Related Posts

Wat doet Opslagman en waarom moet jij hiernaartoe?

Wil je graag een scooter lease

Met de auto naar Engeland