Yenisebat
Image default
Business / Transportation and Logistics

Begeleiding van uw interieurprojecten door GRIP

GRIP interieurprojecten is een interieurontwerper in het midden van het land. De afgelopen jaren hebben wij een indrukwekkende groei doorgemaakt, maar wij zijn nog lang niet klaar. In de komende jaren zullen wij uitgroeien tot een team van 10 medewerkers die u begeleiden bij het gehele proces van een nieuw interieur. Vanaf het conceptontwerp tot en met de realisatie. Bekijk deze interieurprojecten.

Interieurprojecten met optimale balans

Wij vinden de optimale balans tussen vormgeving en functionaliteit in uw interieurprojecten van groot belang. Met elkaar vergaderen, werken, collega’s ontmoeten in de koffieruimte of presenteren aan uw klanten. De ruimte waarin u werkt moet stimuleren en inspireren. De indeling van de ruimte, materialen en kleuren beïnvloeden deze beleving. Steeds meer bedrijven gaan de waarde inzien van plezier op de werkvloer. Dit plezier kan worden gerealiseerd door het creëren van mooie ruimtes waar mensen of helemaal niet bezig zijn met hun werk, of door na te denken over de indeling en het kleurgebruik van een ruimte.

Onze aanpak

Wij zetten eerst al uw wensen op een rijtje. Zo houden wij rekening met de vierkante meters, de personeelsbezetting, de locatie, beoogde sfeer en uitstraling. Wanneer wij dit allemaal in kaart hebben gebracht gaan wij aan de slag met de zoektocht naar passende huisvesting. In de volgende stap bepaalt u als klant welke van de volgende punten de hoogste prioriteit krijgt: kwaliteit, budget of planning. In alle keuzes die wij in de rest van het traject maken, wordt er rekening gemaakt met deze volgorde van prioriteiten. Door onze 3D visualisatie kunnen wij u een realistisch beeld geven van het eindresultaat. Zo kunt u de samenhang van de verschillende elementen goed beoordelen.

Waar voor uw geld

Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Binnen de gestelde grenzen op het gebied van kwaliteit, budget en planning halen wij er alles uit wat er in zit. Wij hanteren realistische planningen die wij vooraf aan u bekend maken. Wanneer zich vertragende factoren voordoen kan de schade worden beperkt tot een minimum door vroegtijdige bijsturing. Hiervoor zorgen wij voor een duidelijk aanspreekpunt, een zichtbare eindverantwoordelijke en een heldere communicatie.

Related Posts

Betaalbare taxi

Wil je graag een scooter lease

Outplacement voor jou